Sulfree gewaardeerd met een 8,8

ORDER: +31 (0)85 060 1400

Waarom je voortaan weer gezellig mee kunt doen aan de borrel

Mijn naam is Jacqueline Niesten (1976), vinologe en voormalig wijnschrijfster voor Telegraaf.nl.

Ik heb Sulfree ontwikkeld omdat ik zelf na 2 glazen wijn bij het café om de hoek, last had van een heel duf gevoel de volgende dag. Alsof ik 2 flessen ipv 2 glazen wijn had gedronken. Bij het uitzoeken van de oorzaak stuitte ik op de oorzaak: sulfiet. Samen met een biochemist hebben we toen de formule van Sulfree ontwikkeld op basis van wijnmakerstechnieken en deze uitgebreid laten testen.

Na mijn eerste twijfel of er wel voldoende andere mensen last hebben van sulfiet, heb ik de sprong genomen om Sulfree op de markt te brengen.

Door de vele enthousiaste reacties van de gebruikers van Sulfree ben ik nu wel overtuigd van het feit dat ik dus niet de enige ben.
Dus ben ik nu bezig om Sulfree bekend te maken bij een groter publiek. Zodat meer mensen weer kunnen genieten van een gezellig samenzijn.

In mijn werkende leven vóór Sulfree, werkte ik bijna 10 jaar in de wijnsector bij Baarsma Wine Group (o.a. Oud Reuchlin & Boelen, Wijnbeurs, La Tulipe, Ilja Gort en Canei). Mijn carriere begon echter in de voeding bij Unilever en Kikkoman in Japan (soyasaus). En in 2015 heb ik meegedaan als kandidaat van Masterchef Holland.

Wil je maandelijks een gratis tip over wijn & spijs, net als ruim 2000 andere levensgenieters? Vul dan je email adres in:

Ik werd geïnterviewd of Sulfree werd besproken in:

referenties

Contact maken

facebook
twitter
facebook