Sulfree gewaardeerd met een 8,8

ORDER: +31 (0)85 060 1400

We hebben ze allemaal wel eens (aan het begin, midden of einde van de week): van die momenten waarop je even stoom moet afblazen. Persoonlijk doe ik dat het liefst met een goed glas wijn. 

Nog andere momenten waarop ik een glas voor mezelf inschenk? Nou deze bijvoorbeeld … (en ja, je hebt geen reden nodig voor een glas wijn, maar vind het altijd leuk om op iets te proosten!)

  1. Belasting

De belastingteruggave is binnen! Ja, ik weet het, het is gewoon je eigen geld dat je terugkrijgt, maar het kan maar beter weer binnen zijn, toch?

  1. To-do list

De kapstok in de gang hangt! Na er een paar maanden overheen gesprongen te zijn, hebben de kabouters hem vanmiddag opgehangen: hoera! Weer een vinkje op je to-do list!

  1. Drukke dag

Je hebt een drukke dag achter de rug vol met afspraken en ellenlange meetings én bent héél even alleen thuis. Grijp het moment. Weekend, stilte én een goed glas wijn. Wat wil je nog meer?

  1. Griepje

Het schoolseizoen is weer begonnen, dus er heerste weer een griepje én gelukkig heeft je man het weer overleefd. Nét dan!

  1. Sporten

Deze week ben je maar liefst twee keer naar de sportschool geweest! De investering is er bijna uit, nog maar elf keer te gaan deze maand! Progressie, progressie!

  1. Jouw naam

Op de wijnfles pronkt jouw naam. Nee, echt waar! Bestel flessen zonder vooretiket en plak het volgende kunstwerk van je zoon of dochter op de fles. Of schakel de Hema in om de doos compleet met eigen bedrukking van je familiekunst laten leveren. Goede reden om elke dag even te vieren dat zij de volgende Picasso worden.

  1. Wat is jouw reden vanavond?

Laat het ons weten op Facebook!

 

Geschreven door Jacqueline Niesten en gepubliceerd op Telegraaf.nl op 11 september 2015. (aangepast op 20 januari 2019 ivm gewijzigd aanbod Hema).